fbpx

Afacerea ta este pe prima pagina?

Servicii SEO si Optimizare Site avansate.

Promovarea Seo a site-ului reprezinta cea mai buna solutie de a castiga in fata concurentei. Este o actiune strategica prin care te pozitionezi si te faci cunoscut in cadrul potentialilor clienti.

Indiferent de competitia din online, puteti iesi in evidenta cu ajutorul unei strategii de marketing online care implica crearea si implementarea unei campanii de optimizare SEO alaturi de specialistii.
Va doriti primele pozitii în Google?

Solutia cea mai la indemana este o campanie de optimizare SEO, elaborarea unei strategii corecte oferindu-va posibilitatea unei vizibilitati maxime in fata potentialilor dvs clienti. Cand spunem vizibilitate maxima ne raportam la prezenta afacerii dvs in primele 3 pozitii ale rezultatelor oferite de motoarele de cautare, aproximativ 70% din traficul organic fiind redirectionat catre aceste site-uri.

95% din traficul de pe motorul de cautare este directionat catre primele 10 site-uri.

Dintre toate mijloacele si instrumentele de marketing online, SEO asigura cea mai buna rentabilitate a investitiei.

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) are la baza doua procese:

Proces pentru motoarele de cautare (In-Site)
Exista numeroase obstacole tehnice care pot impiedica un site web sa fie bine pozitionat in ierarhia cautarilor. Procesul SEO intern se bazeaza pe imbunatatirea structurii pe care este realizat site-ul si care faciliteaza indexarea si oferirea rangului site-ului.

Proces SEO extern (Off-Page)
Acest proces face referire la toate lucrarile efectuate pentru o crestere in ierarhia rezultatelor care nu implica efectuarea de modificari la site. Expertii din domeniul marketing-ului online sunt de acord ca procesul Off-Page SEO conteaza in masura de 80% pentru algoritmii folositi la ierarhizarea rezultatelor cautarii.

Did you like this? Share it!