fbpx

Backup automat și programat

Serviciul nostru de backup profesional pentru firme mici și mijlocii este conceput să asigure securitatea și integritatea datelor vitale ale afacerii dvs., printr-o soluție de stocare avansată, ce permite gestionarea eficientă și sigură a informațiilor. Această soluție oferă o gamă largă de funcționalități esențiale pentru protecția datelor și recuperarea rapidă în cazul pierderilor accidentale sau atacurilor cibernetice.

Acest serviciu de backup este o investiție crucială pentru orice afacere care își dorește să minimalizeze riscurile operaționale și să asigure continuitatea activităților în orice condiții. Prin alegerea acestei soluții, vă protejați nu doar datele, ci și reputația și viabilitatea afacerii în fața provocărilor digitale.

Descoperă

Descoperiți cum un serviciu de backup robust poate fi scutul invizibil care protejează afaceri împotriva celor mai perfide amenințări cibernetice. Nu lăsați securitatea datelor dvs. să fie punctul slab al companiei – aflați acum cum să transformați vulnerabilitatea în forță!

 1. Servicii de Backup și Recuperare a Datelor:
  • Backup automat și programat pentru computere personale și servere
  • Soluții de recuperare rapidă a datelor în caz de dezastru
  • Backup incremental și duplicare de date pentru eficiență sporită
 2. Soluții de Stocare în Cloud Personalizat:
  • Hosting privat de cloud pentru stocarea și partajarea sigură a datelor
  • Sincronizare și acces de la distanță pentru echipele remote
  • Criptare puternică pentru protejarea datelor sensibile
 3. FTP și Servere de Fișiere:
  • Configurarea și administrarea serverelor FTP pentru transfer sigur de fișiere
  • Implementarea de soluții de acces bazate pe permisiuni pentru utilizatori
  • Audit și monitorizare a accesului la fișiere
 4. Colaborare și Management de Documente:
  • Soluții pentru colaborare în echipă și managementul documentelor
  • Integrare cu aplicații de birou și de comunicare
  • Acces securizat și controlat la documentele critice ale companiei

Fiecare dintre aceste servicii poate fi personalizat pentru a îndeplini cerințele specifice ale diferitelor tipuri de clienți, de la întreprinderi mici la utilizatori individuali sau echipe mari.

1. Backup automat și programat: Configurați backup-uri automate care se execută la intervale regulate, asigurându-vă că toate datele noi sau modificate sunt protejate fără intervenție manuală. Această funcționalitate reduce riscul pierderii datelor și vă permite să vă concentrați pe alte aspecte ale afacerii.

2. Protecție împotriva ransomware: Implementăm tehnologii de detectare a anomaliiilor care pot bloca activități suspecte și criptarea neautorizată a fișierelor. În plus, versiuni multiple ale datelor sunt păstrate în siguranță, permițând restaurarea versiunilor anterioare înainte de infecție.

3. Acces și restaurare rapidă: Datele sunt accesibile oricând, de pe orice dispozitiv conectat la internet, facilitând restaurarea rapidă a informațiilor necesare pentru continuarea activității fără întârzieri semnificative.

4. Scalabilitate și flexibilitate: Soluția se adaptează la creșterea volumului de date și la modificarea nevoilor afacerii dvs. Oferim opțiuni flexibile de stocare care pot fi extinse fără întreruperea operațiunilor curente.

5. Criptare de nivel enterprise: Toate datele sunt criptate atât în timpul transferului, cât și în repaus, utilizând standarde de criptare avansate pentru a preveni accesul neautorizat.

6. Redundanță și fiabilitate: Datele sunt stocate în mai multe locații, asigurându-se că, în cazul unei defecțiuni a unei componente hardware, nu se va pierde nicio informație.

7. Management centralizat: Oferim un panou de control de unde puteți monitoriza starea backup-urilor, programările și să efectuați ajustări ale configurațiilor pe măsură ce situația o cere.

Backup automat și programat: Configurați backup-uri automate care se execută la intervale regulate, asigurându-vă că toate datele noi sau modificate sunt protejate fără intervenție manuală. Această funcționalitate reduce riscul pierderii datelor și vă permite să vă concentrați pe alte aspecte ale afacerii.

Did you like this? Share it!